Gratis frakt på alle varer! Vi gjør oppmerksom på at leveringstiden er ca.3 uker.
Guide til valg av kjøkkenkniver

Guide til valg av kjøkkenkniver

En god kjøkkenkniv er en glede å bruke. Den lar deg raskt og enkelt hakke grønnsaker, filetere fisk eller skive tynne kjøttstykker uten å måtte sage frem og tilbake. En god...

Metallurgens objektive klassifisering av knivstål:

Metallurgens objektive klassifisering av knivstål:

Metallurgens objektive klassifisering av knivstål: Ulegerte og lavlegerte stål: Karboninnhold på 0,5-1,25%. Seige, liten rustmotstand (ingen), får slitasjemotstand hovedsakelig fra hardheten på stålet. Fine til store kniver og kniver med...

Bruk av slipestein.

Bruk av slipestein.

Et av de viktigste kjøkkenredskapene for både hjemmekokken og en profesjonell kokk er en bra kniv. Selv om du investerer i en kvalitetskniv må den behandles rett for at den...

Ta vare på kniven v/Asbjørn Lundsvoll

Ta vare på kniven v/Asbjørn Lundsvoll

En skarp kniv er en nytelse å jobbe med. Den glir elegant gjennom kjøttstykket, tomaten og når du skjærer brød, så blir det nesten ikke smuler igjen på skjærefjøla. En...

  • Handlekurven er tom.
Denne siden bruker informasjonskapsler.
OK